Aktivitetskalender
for kunst- og filosoficentret Solvognen
foredrag - musik - galleri - café
Forside - Om Solvognen - Aktivitetskalender - Galleri - Åbningstider - Kontakt www.solvognen.dk
Har du indbetalt 200 kr., er der fri entre til de arrangementer, som er markeret med *. Ellers vil der være en entre på kr. 50,- Kun til disse arrangementer er der gratis te/kaffe + kiks eller kage!

Der er generelt ingen pladsbestilling til foredrag, kurser eller koncerter, og du bedes være i salen et kvarter før arrangementet! Ved entré ved døren tager vi kun mod kontant – endnu!

NB! I tilfælde af aflysning af et arrangement, vil Solvognen tilstræbe at få ajourført hjemmesiden med denne oplysning så tidligt som muligt før arrangementet. Man anbefales derfor for sin egen skyld at checke hjemmesiden, umiddelbart før man tager afsted til arrangementet, så man ikke risikerer at gå forgæves.

Tidligere afholdte arrangementer: Se oversigt her!


Maj 2021

Onsdag d. 12. maj 2021, kl. 19.30
Koncert ved Dyveke
Der er lagt op til en nostalgisk aften, når Dyveke lægger vejen forbi Solvognen på Langø. Duoen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- og revysange fra 20erne, 30erne og 40erne. Hvem husker f.eks. ikke ”Pige træd varsomt”, ”Gå med i lunden” eller ”Man binder os på mund og hånd”? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af vokalharmonier, nye arrangementer og en anderledes instrumentering. Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse. Dyveke består af Torben Warncke (ukulele, guitar, melodica, sang) og Henrik Prip Eriksen (guitar, kazoo, sang).
Sted: Galleri Solvognen, Langøvej 533, 5390 Martofte.
Entré: 100 kr.

Juni 2021


Juli 2021


August 2021


September 2021


Oktober 2021


November 2021


December 2021