Tidligere arrangementer
i kunst- og filosoficentret Solvognen
foredrag - musik - galleri - café
Forside - Om Solvognen - Aktivitetskalender - Galleri - Åbningstider - Kontakt www.solvognen.dk
Arkiv:

Senest afholdte arrangementer:


September 2017

Søndag d. 3. september 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene Jensen), Odense.
OM Chanting er en gammel gruppehealingsteknik fra Indien, som bidrager til at genoprette balance og enhed for mennesker og for verden. OM er den oprindelige lyd som skaber og gennemtrænger hele universet. OM Chanting er en både unik og kraftfuld oplevelse, som på det personlige plan balancerer vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle niveauer. På det kollektive plan gavner OM Chanting Moder Jord, og har en stærk helbredende virkning på omgivelserne. Vi sidder og chanter OM i 45 min efterfulgt af en stille meditation, og til slut en lille guidet lysmeditation. Kom og oplev hvordan OM Chanting skaber fred og glæde indeni, og vær med til at sprede glæden.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.


Lørdag d. 9. september 2017, kl. 15.00
Fernisering af udstilling
Kunstmaleren Erik Lindberg
Nu skal årets anstrengelser stå deres prøve. Også mit “anderledes” H. C. Andersen-billede skal vises frem; der skal ganske enkelt eventyr på bordet. Men lad dig nu ikke narre, for malerierne er via min hjerne skabt af mine hænder, så intet er, som man forventer... men det er, med mig som billedskaber, måske allerede det man forventer? I så fald, så er alt ved det gamle. Men ungt skal der også til... så jeg har via sidste udstilling i Solvognen, været så heldig at have besøg af en familie, som havde nogle fantastiske hænder med, som kan spille på piano med ynde. Disse hænder og resten af den 9-årige pige, Ronja Kaas Halvorsen fra Middelfart, vil berige vores ører enkelte gange under ferniseringen. Hun har ikke optrådt før, men tog min udfordring op... what a girl! Om ikke for mig, så kom og bak en lille spire op... Jeg har stadigvæk noget på hjertet, og det er til dig, om I/du kan se det! Kom og kig, eller gør noget andet spændende... blot du ikke spilder tiden, for det er DUMT! Carpe Diem - NU!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: Gratis adgang.
Tirsdag d. 12. september 2017, kl. 19.30
Et spirituelt liv
ved Anne Lynggård & Kenn Rechendorff – www.fairykey-projektet.dk
(sangskrivere, komponister, foredragsholdere m.m.)
Vi er alle på vej i livet. Individuelt og forenet. Skridt for skridt under den samme sol, måne og stjernehimmel. Når vinden i vores sejl skabes af positive tanker og handlinger, har vi mulighed for at sætte kursen i den retning, der føles sand, ægte og meningsfuld. Hver især må vi tage ansvar og indtage pladsen ved roret med hjertet som GPS. Gennem sange, digte og filosofien om, at vi er ’Feer og Nøgler’ for hinanden – Hjælpere og Hjerteåbnere – ønsker vi at skabe et spirituelt nærvær, hvor vi sammen sår optimistiske tankefrø. Der er kærlige amuletter til alle, som har lyst en lille energi-kanalisering (inkluderet i entréen).
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
AFLYST PGA. SYGDOM!
Torsdag d. 14. september 2017, kl. 19.30
Leadership of Light
ved Deva Talasi
Deva Talasi vil denne aften fortælle og inspirere i kunsten at følge sin sjæl og sit hjerte, og på den måde blive til den Lysarbejder, mange af os kom her til jorden for at blive. Rejsen starter med at møde og fordybe kærligheden i sig selv, og på den måde blive til stor healing og inspiration for verden omkring os. Kærligheden bor indeni os. En af de vigtigste opgaver, vi har i livet, er at møde den kærlighed og leve den indefra og ud. Hun vil fortælle om sin egen rejse i livet som Lysarbejder og om sin nye skole: “Leadership of Light”, som er et 9 måneders eventyrligt forløb, ind i essensen af vores indre lys, og hvordan vi står stærkt i det her i verden. "Living Heart" guide Talasi Ørting har mere end 25 års erfaring med personligt og spirituelt udviklingsarbejde. Hendes arbejde har mange facetter, men specielt er hun kendt for sin evne til at åbne menneskers hjerter og skabe en forbindelse til den visdom og sandhed, vi alle bærer inden i os selv. Talasi har hentet sin visdom indefra og fra de utallige rejser til visdomskilder i Østen og Vesten. Talasi var stifter af Living Heart Temple i København, og har købt og startet et retreat center op på Langeland, hvorfra hun leder sit lysarbejde. Læs mere om Deva Talasi på www.livingheart.dk.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.