Tidligere arrangementer
i kunst- og filosoficentret Solvognen
foredrag - musik - galleri - café
Forside - Om Solvognen - Aktivitetskalender - Galleri - Åbningstider - Kontakt www.solvognen.dk
Arkiv:

Senest afholdte arrangementer:


Januar 2020

Søndag d. 5. januar 2020, kl. 19.30
OM Chanting
Lydhealing ved Lene Jensen, Odense
OM Chanting er en gammel gruppehealingsteknik fra Indien, som bidrager til at genoprette balance og enhed for mennesker og for verden. OM er den oprindelige lyd som skaber og gennemtrænger hele universet. OM Chanting er en både unik og kraftfuld oplevelse, som på det personlige plan balancerer vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle niveauer. På det kollektive plan gavner OM Chanting Moder Jord, og har en stærk helbredende virkning på omgivelserne. Vi sidder og chanter OM i 45 min. efterfulgt af en stille meditation og til slut en lille guidet lysmeditation. Kom og oplev, hvordan OM Chanting skaber fred og glæde indeni og vær med til at sprede glæden. Tilmelding kan ske på mobil 31374025 eller via email: lenekjse@hotmail.com
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: Fri entré - men donationer modtages gerne (forslag: 50 kr.)
Lørdag d. 11. januar 2020, kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 18.30)
(pause i koncerten 20.30-21.00)
Solvognens 51 års fødselsdag - 1. del
Koncert med Sanne Gryholt Trio

Sanne Gryholt Trio spiller medrivende, sjælfuld og romantisk americana, blues og ballader. Publikum bliver ført ind i en poetisk stemning af inderlighed og kærlighed - man går beriget hjem, med glæde i hjertet. Trioen består af garvede og erfarne musikere - Sanne Gryholt i front som sanger, Ole Kjellerup på guitar/kor, Bo Monrad bas, mundharpe, sang/kor.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Søndag d. 12. januar 2020, kl. 15.00 (dørene åbnes kl. 14.00)
(pause kl. 16.00 samt i koncerten 20.30-21.00)
Solvognens 51 års fødselsdag - 2. del
"Dit liv på naturlige steroider"

foredrag ved Mathias Flindt
I foredraget vil du høre om, hvordan Mathias slap sig selv fri fra hans 7. år med kronisk angst og depression. Han vil gennemgå sin rejse fra de værste tider, hvor han var tæt på at begå selvmord, frem mod sin totale befrielse, efter som han vågnede op fra identifikationen med at være en person. I den første halvdel af foredraget formidler han sin historie og i den sidste: hvordan andre kan gøre det samme. Mathias Flindt er forfatter og har skrevet tre bøger, awakening coach, spirituel lærer og foredragsholder.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.


Onsdag d. 15. januar 2020, kl. 19.30
"The Healing Code" - en fastastisk selvhjælpsteknik
Foredrag v/ Jarle Tamsen
Siden 2001 er healingssystemet ”The Healing Code” blevet udbredt i USA og resten af verden. Det fungerer helt enkelt ved at investere 5-6 minutter tre gange om dagen i en periode, indtil nervesystemet er omprogrammeret. Hemmeligheden ligger i at finde de bevidste og ubevidste aftryk eller celleminder, der er destruktive og påvirker kroppens stress respons og dermed vores immunsystem. Healing Code kan åbne op og fjerne blokeringer, som med tiden har ophobet sig. Lidt simpelt kan man sige, at der er tale om en helbredende kode - en universalnøgle, som åbner for dit eget healings potentiale. Teknikken er helt simpel og meget effektiv. Efter en kort introduktion til metoden kan den udføres, hvor som helst og når som helst og kan anvendes på stort set alle livets områder. Især har den vist sig effektiv på klienter med alvorlige sygdomme. Virkningen af øvelserne afhænger af, i hvor høj grad man er i stand til at finde tilbage til årsagen til det, der skaber det stress, der skaber sygdommen - og om man er i stand til at finde den løgn, der blev skabt under traumatiske omstændigheder og sætte ord på den sandhed, der kan heale. Jarle Tamsen har udgivet lærebøger på forlaget Kinese.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Fredag d. 17. januar 2020, kl. 19.30
Film for Aktivkredsen
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: Fri entré.