Tidligere arrangementer
i kunst- og filosoficentret Solvognen
foredrag - musik - galleri - café
Forside - Om Solvognen - Aktivitetskalender - Galleri - Åbningstider - Kontakt www.solvognen.dk

Februar 2017Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 19.30.
At fortolke indre liv og lys ind i et billede.
Foredrag ved Eskild Tjalve, lektor, civ. ing. DTU, kursusleder & foredragsholder vedr. selvudvikling og spiritualitet, billedkunstner & forfatter.
Hvordan er det at leve et liv med spirituelle billeder? Det kan du høre om i foredraget her, som kommer i forbindelse med udstillingen "Indre Liv og Lys" med Eskilds billeder. Han har altid tegnet og malet. - Gennem de første 37 år blev det til udforskning af den ydre verden gennem billederne, hvor der blev eksperimenteret med næsten "alt". Siden blev det spirituelle billeder, som gennem årene er blevet udfoldet indenfor mangfoldige områder, alle baseret på anvendelse af intuition og clairvoyance: meditationsbilleder, horoskopbilleder, livsformålsbilleder, logoer, illustrationer vedrørende det spirituelle verdensbillede, bøger og plakater. Det meste er anvendt til personlig hjælp og inspiration til andre mennesker og desuden til formidling af viden om spirituelle indsigter, lovmæssigheder og oplevelser. En særlig "niche" i dette brede felt er mødet med naturens indre liv, hvor naturens utroligt smukke devaer og naturånder er illustreret ud fra egne konkrete oplevelser. Computergrafikken, som er brugt de sidste 12 år, har givet helt specielle muligheder for at udtrykke indre liv og lys.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Fredag d. 3. februar 2017 kl. 19.30.
Et spirituelt liv
Anne Lynggård & Kenn Rechendorff, FairyKey Projektet (www.fairykey-projektet.dk)
Sangforedrag om spiritualitet og hverdag. Livet er en broget buket af hverdag og eventyr, som byder på mange udfordringer og muligheder. Gennem ord, musik og lyrik inviteres lytteren til at reflektere over de energier, der cirkler omkring os alle. Foredraget giver eksempler på, hvordan universet kærligt, tålmodigt og humoristisk giver os en hjælpende hånd med på vejen. Efter foredraget er der mulighed for at trække et FairyKey Tema- og Budskabskort, samt at få kanaliseret energi i en Amulet (inkluderet i entréen).
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Lørdag d. 4. februar 2017 kl. 18.00-19.00. + 20.00-01.00
Oplev en stemningsfuld aften med argentinsk tango.
(person)
Gratis introduktion/undervisning i argentinsk tango fra tangoforeningen på Fyn – ”Baila el tango” . Kl. 20.00-01.00 milonga (ball room), hvor vi danser tango med Brÿndis fra Island som DJ. Hvad er argentinsk tango? Det er et spørgsmål, vi ofte hører. Historisk set opstod den argentinske tango i starten af 1900 tallet blandt de mennesker, der var taget til Argentina for at prøve lykken. I det mix af mange forskellige kulturer blev tangoen et fælles sprog, der udtrykte længslen efter familien, der ikke kom. I dag danses argentinsk tango over hele verden, og den tryllebinder med sit kropssprog kontakten mellem mennesker. I argentinsk tango er alt improviseret, og derfor er 2 danse aldrig ens. Nøglen til at lære at danse tango ligger derfor bl.a. i, at lære at føre/følge og improvisere til musikken. Vil du vide mere om tangoarrangementer, så læs på vores hjemmeside www.bailaeltango.dk.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: Billet til milonga er 70 kr. for ikke-medlemmer og 50 kr. for medlemmer kr.


Søndag d. 5. februar 2017 kl. 14.00–15.30.
Erik Lindberg maler H.C. Andersen
”Maleren af verden” vil fortælle om, hvordan maleriet af H. C. Andersen tager sin form fra et sort lærred. Kom ind bag kulissen i malerens krøllede univers. Følg maleriet fra start frem til afslutningen på H. C. Andersens fødselsdag 2. april. – ”Jeg vil bestræbe mig på at få alle gæster med på maleriet i én eller anden form,” siger ”maleren af verden” Erik Lindberg.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: gratis adgang.
Søndag d. 5. februar 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Mandag d. 6. februar 2017 kl. 19.30.
Sacred World Music Concert
Koncert ved Satyadev Braman
Du får en koncertoplevelse, du sent vil glemme. Satyadevs enorme hjertevarme, umiddelbare glæde og tilstedeværelse på scenen berører enhver helt ind i sjælen. Satyadev er musiker, yogalærer samt levende fortæller og budbringer af den indiske filosofi Vedanta. Han er vokset op i Kolkata, Indien og medbringer en dyb traditionel forståelse for Yoga-traditionerne, samt selve essensen, visdommen og kraften i de gamle mantraer. Satyadevs mission er at sprede de indsigtsfulde budskaber fra mantraerne, som har været værktøjer til spirituel selvrealisering gennem årtusinder.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Tirsdag d. 7. februar 2017 kl. 19.30.
”Ind i essensen” – meditativ fordybelse, hjertevarme og inspirerende indsigter.
Aftenworkshop ved Ole Vadum Dahl
Kom og lad dig guide ind i dybere lag af din væren og få inspiration til at leve et liv, hvor spiritualitet og det almindelige gode hverdagsliv går op i en højere enhed. I mere end 30 år har Ole Vadum Dahl delt ud af sine eksistentielle og spirituelle erfaringer gennem bøger, foredrag, kurser og uddannelsesforløb, og nu tilbyder han at videregive sine erfaringer på en ny slags aftenworkshops, som han har kaldt “Ind i essensen”. Hver aftenworkshop starter med 30-40 minutters guidet og stille meditation. Herefter taler Ole intuitivt om et eksistentielt og/eller spirituelt emne. Efter en kort pause vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få personlig guidning. Der vil også lejlighedsvist blive introduceret små kraftfulde øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i dit daglige liv. "Ind i essensen"-aftenerne starter kl. 19.30 og slutter kl. ca. 22.00. Kom og oplev Ole Vadum Dahls unikke evne til at guide mennesker ind i meditation og dybe lag af deres væren, og oplev, hvor inspirerende det er at høre en formidler, som har en sjælden evne til at gøre selv komplekse emner let forståelige. Da Ole altid guider og taler ud fra en intuitiv fornemmelse for de mennesker, som er til stede i lokalet, vil hver aftenworkshop være meget forskellig. Du kan derfor med fordel deltage flere gange.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 250 kr.
Torsdag d. 9. februar 2017 kl. 19.30.
Visdomsord
En aften med Erik Pema Kunsang, redaktør for LEVEKUNST Art of Life (www.levekunst.com), en aktiv hjemmeside for spirituelle emner.
Visdomsord åbner sindet til et nyt og bredere perspektiv. De giver inspiration, ånderum og mening med livet. Når vi går endnu dybere, bliver mening med livet en del af vores erfaring, og sand indsigt gryr i eget hjerte. Erik Pema Kunsang har boet en menneskealder blandt buddhistiske mestre og har oversat mere end 60 bøger fra tibetanske tantraer. Hans hovedlærer er Dzogchen mesteren Tulku Urgyen Rinpoche. Hans søn Chokyi Nyima Rinpoches, personlige undervisning muliggjorde Eriks oversættelser af originale skrifter til engelsk. Erik er en unik dansk kapacitet, en meget klar og direkte underviser. Han lægger vægt på opdagelsen af enkel og naturlig tilstedeværelse, for derigennem at kende bevidstheden og den frihed, dette bringer. Til daglig beskæftiger Erik sig med meditationsretreats og privat vejledning.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 150 kr. (pensionister, arbejdssøgende og studerende: 50 kr.)
Lørdag d. 11. februar 2017 kl. 19.30.
Solvognens generalforsamling
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Søndag d. 12. februar 2017 kl. 14.30.
DVD-eftermiddag*
Åndelige processer "Ånden er over os" (optaget 27. okt. 2006)

v. Jacob Nørkov Friis
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr. (inkl. te/kiks eller kage)
Mandag d. 13. februar kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Tirsdag d. 14. februar 2017 kl. 19.30.
Kierkegaard, del 1
Foredrag ved Victor Hammer (cand. theol.), Odense
Eksistenstænkningens mester. Afgørende og skelsættende begivenheder i Søren Kierkegaards liv, set i sammenhæng med hans tid og verden.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.


Torsdag d. 16. februar 2017 kl. 19.30.
Stonehenge
Foredrag ved Rud Kjems (forfatter og Stonehenge-forsker)
Foredraget skildrer bredt den gamle helligdom med særlig vægt på monumentets mange bygningsfaser, der strakte sig over 1400 år. Stonehenge er uden sidestykke. Ikke bare på grund af de store sten og det kæmpemæssige arbejde med at transportere og tilhugge dem. Nej, nok mere på grund af byggeriets mange finesser og den symmetri, der kendetegner anlægget. Et populært emne er Stonehenges relation til himmellegemerne, især solen, og det er selvfølgelig med i foredraget. Også nogle af de mere alternative teorier vil blive berørt. Foredraget understøttes af et stort billedmateriale – tegninger, grundplaner, fotos og diagrammer. Rud Kjems udgav for fem år siden bogen ”Stonehenge” på det lille, velrenommerede, arkæologiske forlag ”Hikuin”. Bogen, der fik gode anmeldelser, er i øvrigt den første udgivelse om Stonehenge i Skandinavien. Foredraget er naturligvis udarbejdet på baggrund af bogen.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Søndag d. 19. februar 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
AFLYST!
Mandag d. 20. februar kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Erstatter ovenstående, aflyste arrangement:
Mandag d. 20. februar 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Torsdag d. 23. februar 2017 kl. 19.30.
Menneskets forbindelse til de højere verdener
Foredrag ved Lars Muhl, musiker, forfatter, komponist og foredragsholder
Et foredrag om menneskets ubrugte potentiale, og hvordan vi får forbindelse til dette. Med udgangspunkt i Lars Muhls mangeårige studier af de gamle mysterietraditioner fremlægges der denne aften inspiration til en spiritual praksis. Vi vil gennemgå en af de ældste og mest kraftfulde ceremonier, hvis formål er at åbne hjertets lukkede dør og bane vej til de højere verdener.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 150 kr.
Søndag d. 26. februar 2017 kl. 14.30.
DVD-eftermiddag
Tanker om livet og døden (optaget 21. okt. 2011)

v. Sigrid Sørensen
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr. (inkl. te/kiks eller kage)
Mandag d. 27. februar kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.


Tirsdag den 28. februar kl. 19.30.
Zarathustrisme - en af de ældste, stadig levende religiøse traditioner i verden - og dens indflydelse på den antikke jødedom samt den tidlige kristne kirke.
Foredrag v. Lillian Abildgaard, terapeut, underviser, foredragsholder i mere end 30 år. Studier i teologi, teosofi, talmystik. Cand.mag. i religionsvidenskab og oldtidskundskab.
Zarathustrisme er en af jordens ældste, stadig levende religiøse traditioner. Den var bl.a. statsreligion i Perserriget ca. 550-330 f.v.t. Tilhængerne ser Zarathushtra eller Zoroaster som religionsstifter og profet. Hans religion ”den gode religion” har i dag omkring 150.000 tilhængere. En af mange opfattelser af Zarathushtra er, at han var søn af Noahs kone Vesta og den store salamander Oromasis, en af ildelementalerne. Nogle moderne forskere udtrykker skepsis med hensyn til, om han i det hele taget har levet. I foredraget vil jeg give forskelliges opfattelser af Zarathushtra og hans religion, den øverste gode gud Ahura Mazda og hans onde modstykke Ahriman samt deres hjælpere. Der kommer fokus på tusindårsrigerne, de sidste tider, den endelige kamp mellem det gode og det onde, dommedag, jomfrufødsel og Messias – ikke én men tre. Sikkert er det, at der i zarathustrisme er mange lighedspunkter med såvel jødedom, fx Qumransektens Dødehavsskrifter, som den tidlige kristne kirke. Spørgsmålet er så, hvem har haft indflydelse på hvem?
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.

Marts 2017Onsdag d. 1. marts 2017 kl. 19.30.
Drømmeuniverset
Foredrag ved Anat Shafir, numerolog og drømmetyder – fra Israel, men siden 1987 bosat i Danmark!
Så sagde Gud: »Lad der blive lys på himmelhvælvingen til at adskille dag fra nat og til at markere årstidernes skiften og festdagenes begyndelse.« Og sådan blev det. 16Gud skabte to store lys på himlen til at skinne på jorden, det største lys, solen, til at herske om dagen, og det mindre, månen, til at herske om natten sammen med stjernerne. 17Han satte dem på himmelhvælvingen til at lyse på jorden, 18til at adskille dag fra nat. Og han glædede sig over sit værk (Første Mosebog, kap. 1). Verdensskabelse. For at forstå lysets værdi blev mørket skabt. Først lyset bagefter mørket. En verden, der af sig selv begynder hver aften efter solnedgang til solopgang. De fleste af os tror, at når dagen er slut, og vi lægger os i sengen, afsluttes vores forløb indtil den følgende morgen. Hvad hvis vi får at vide, at der ligger en hel anden verden omkring os, der er levende og meget aktiv? Et mørkt univers med begrænsninger – og kun fordi vi bærer den energetiske beskyttelse i form af lys. Så jo mere lys vi bærer, jo mere beskyttede er vi. Når vi sover, og kroppen går i koma, oplever sjælen en hel masse ting i løbet af natten, indtil den forbinder sig med os igen, når vi vågner. Hvad er det så, sjælen oplever og gør, når vi sover? Er der en mening med, at jeg drømmer? Er det ikke bare underbevidstheden, der tolker dagens oplevelser? Er det ikke bare min fantasi, der arbejder? Eller er det en del af mit liv, der arbejder i en anden dimension? Faktisk kommer drømmene som en direkte kommunikation fra vores sjæl. Der findes forskellige niveauer af drømme, ud fra vores spirituelle åbning og kanaliseringsevner. Nogle mennesker modtager drømme som profeti om deres fremtid, og som hjælp til at løse konflikter i nutiden samt advarsler. Nogle husker meget sjældent deres drømme. Hvorfor foregår der kommunikation mellem sjælen og vores hjerne, gennem drømme, nogle gange som mareridt, via symboler og uklare budskab? Hvordan kan vi forstå drømmenes sprog og bruge dette redskab til at forbedre vores liv? Dette foredrag vil fokusere på illusionen af det liv, vi lever. Hvad sker der egentlig med os, når vi sover, hvorfor kan vi ikke huske vores drømme, og hvordan kan vi kunne ændre det? Hvordan kan vi åbne for vores sjæls visdom gennem vores drømme, og hvordan kan vi beskytte os selv, når vi sover? I den sidste del af mit foredrag vil jeg, (hvis tiden er der) prøve at fortolke jeres drømme og bruge masser af historier om drømme, jeg har bearbejdet sammen med nogle eksempler på, der ikke kunne tyde betydningen af deres drømme.
Ikke velegnet til folk med angst og til børn/unge under 18 år.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Søndag d. 5. marts 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.


Mandag d. 6. marts 2017 kl. 19.30.
Whispers of the Dakinis - Songs, Chants and Mantras of Realization
En aften med Sascha Alexandra Aurora Sellberg
Oplev en stemningsfuld aften med chants og sange skrevet af realiserede mestre fra den tibetansk buddhistiske tradition. Flere af teksterne bruges også i en traditionel praksis-sammenhæng og rummer dyb mening. Gennem musik, mantrasang og meditation inviteres du indenfor i en meget smuk tradition af visdomslære.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Tirsdag d. 7. marts 2017, kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Tirsdagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
AFLYST på grund af sygdom - erstattes med foredrag af Søren Hauge (nedenfor)
Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.30.
"Jeg lever i en tilstand af opstemt fortvivlelse og fortæller om det komiske og det tragiske og om livsglædens kunst i hård søgang. Puds din glorie og lær at stege i dit eget fedt".
Foredrag v. John Engelbrecht, Vejle, forfatter, filosof og humorist
Du kan ikke springe over din skygge, men du kan kaste lys på den, og når du kan nævne trolden ved navn, mister den sin magt. Når dukan sætte ord på din historie, blir du fri. Når du kan tilgive, og når du kan elske, er du ikke længere offer. Kom til en humørfyldt og tænksom aften om, at alle mennesker har skygger, og at uden skyggen blir man steril, og om hvordan skyggen kan berige vort liv. Skyggen kan både være tyran og tjener. Kom og hør om perfektionismens skyggeside, at der bor en “trold” i ordet kontrol. Kom til en livsglad aften om, hvordan de indre “hårdknuder” kan løses op, om forandringsøjeblikke og stjernestunder, og om hvordan man kan skabe sin egen anerkendelseskultur. Hvordan kan vi fremme kærlighed, livsglæde og godt humør og løsne op for genvordighederne i hverdagen? Også selv om vi ligger underdrejet og har svært ved at finde vej? Kan vi navigere på en anden måde? Om livsmod som åndens solskin og svømmebælte, der giver opdrift på livets hav. Om humor som en elastik af solidaritet og tilgivelse. Selvom livet ikke er lutter lagkage, og selvom vi alle er ramte på forskellig måde, og måske nogle med en livstruende sygdom, så er det vigtigt at finde livsglæden. Sigtet med foredraget er at vise de rige muligheder, der, med udgangspunkt i en ændret livsstil, kan omskabe modvind til fremdrift. Hvordan finder vi de gaver og frugter, der skal høstes, mens vi lever? Om sorg og smerte, om smil og lykke, om at finde den røde tråd på livsrejsen og forstå, at hvert menneskes liv er en fortælling værd. At fortælle er at stykke erindringsstykker sammen til et større billede, som fortæller, hvem vi er, og hvorfor vi er, som vi er. I fortællingen bliver vi mindet om det, der gir livsmod og ild i øjnene, og får blodet til at rulle raskere i årerne. Kom og sæt noget ind på din glædes-konto, find livsglædens vitaminpiller med et mere humoristisk og positivt livssyn. Foredraget handler om, at vi alle kæmper med det ene og det andet, og at det kan gavne utrolig meget at give sig selv et mentalt sundhedstjek.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Pga. sygdom aflyses foredraget med John Engelbrecht (ovenfor) og erstattes af:
Onsdag d. 8. marts 2017, kl. 19.30
Skyggens dans og lysets sang
Elefantsprog i en udfordret verden

foredrag v. Søren Hauge, Højbjerg, spirituel lærer, rådgiver og forfatter
Det vi ikke ser, kan forføre os til steder vi ikke ønsker os hen. Det vi ikke hører, kan overtale os til at tro på det troløse. Det vi ikke mærker, kan gøre os følelsesløse, stumme og blinde. Jo mere vi flygter fra skyggerne, desto mere vokser de i størrelse. Og jo mere de fylder, desto mindre bliver der plads til os. Så overlader vi magten til besættelsesmagterne og jager os selv i eksil. Vi ender som vores egne flygtninge og lever forhutlede eksistenser, mens andre fester på ruinerne af vores tidligere hjem. Men vi kan også vende rundt og komme skyggerne i møde. Vi kan beslutte os for at ville forstå, hvad de vil, hvordan de dybest set er, og hvorfor de er blevet til det, som de synes at være. Hertil behøves elefantsprog, som giver os kraften og følsomheden, der behøves. Udrustet med empatisk robusthed kan vi komme det tunge, mørke og svære i møde, og det vil føre til forbløffende overraskelser! En sådan rejse er ikke alene godt for os selv, og ændrer vores mentalt-psykiske indeklima. Det får også skelsættende konsekvenser i den ydre verden, fordi vores egen proces uundgåeligt breder sig som ringe i de kollektive vande. Hvis vi danser med skyggen, så lærer vi at synge lysets sang. Vel mødt til en aften med skyggedans, elefantsprog og lyssang!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Søndag d. 12. marts. kl. 14.30.
DVD-eftermiddag*
De fremmede fra rummet er allerede på jorden (optaget 13. marts. 2009)

v. Robby Curdorf
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr. (inkl. te/kiks eller kage)
AFLYST!
Erstattes af meditationsaften (se nedenfor)

Mandag d. 13. marts 2017 kl. 19.30.
Circle Gathering
v. Stig TuruMoi
Velkommen til en meditativ aften med tromme, hang-drum og Native American-fløjter. Aftenen vil være i to dele. Første del vil være mere aktiv med tromme, sang og mulighed for lidt bevægelse end anden del, som udelukkende vil bestå af fløjte og hang-drum med mulighed for at læne sig helt tilbage og flyde derhen, hvor musikken bringer dig.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Nyt arrangement! (erstatter ovenstående)
Mandag d. 13. marts 2017, kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Tirsdagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Tirsdag d. 14. marts 2017 kl. 19.30.
Kierkegaard, del 2
Foredrag ved Victor Hammer (cand. theol.)
Eksistens tænkningens stadier og kirkekampen. Indføring i Kierkegaards grundlæggende tankeverden – hans anskuelse af menneskets eksistentielle situation. Hans opgør med kristenheden i samtidens statskirke.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Onsdag d. 15. marts 2017 kl. 19.30.
Temaaften - Tantra & slow sex
Foredrag ved Joan Ørting, sexolog, foredragsholder og forfatter.
Kom og vær publikum til denne inspirerende aften om tantra og slow sex. Kan der mon være elementer af disse erotiske udtryksformer, der kan skabe mere lyst, samhørighed og kærlighed, i et travlt hverdagsliv i Danmark? Jeg er selv meget inspireret af det tantriske, til fx at dyrke sex uden mål. Det giver mig øjeblikkeligt mere lyst at have en aftale om erotik, men uden at der er en dagsorden. Det giver mig spænding. Vi improviserer, mærker efter og følger energien. Måske bliver det kun til lidt forspil, måske bliver det til hot, hot sex, fordi vi begge er i nuet, nysgerrige og nærværende. Det er svært at undgå vanesex efter nogle år i et fast parforhold. Ofte ligger det kl. 22.45, når vi er trætte, og vi dybest set hellere ville ligge i vores egen lille verden og falde i søvn. Slow sex og tantra kan inspirere os til at ryste posen og starte forfra. Vi kan lære at kysse igen, gå på opdagelse i hinanden igen, finde hinanden på ny, som dengang vi var 16 år og parate, eller som dengang vi var nyforelskede og gav hinanden masser af opmærksomhed. Denne aften åbner muligheden for at få en oplevelse sammen, og have noget at tale om bagefter. Der vil være mange gaver at tage med hjem. Jeg er værten, men derudover vil der være tantra-specialister, der deler deres erfaringer og teknikker med os.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr. (betal direkte hos: https://joanoerting.nemtilmeld.dk/130/)
Søndag d. 19. marts 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.


Mandag d. 20. marts 2017 kl. 19.30.
Whispers of the Dakinis - Songs, Chants and Mantras of Realization
En aften med Sascha Alexandra Aurora Sellberg
Oplev en stemningsfuld aften med chants og sange skrevet af realiserede mestre fra den tibetansk buddhistiske tradition. Flere af teksterne bruges også i en traditionel praksis-sammenhæng og rummer dyb mening. Gennem musik, mantrasang og meditation inviteres du indenfor i en meget smuk tradition af visdomslære.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19.30.
Kvantefysik - atomernes vilde verden
Foredrag ved Holger Bech Nielsen, professor i teoretisk højenergifysik ved Niels Bohr Instituttet
Kvantemekanikkens måleproblemer. Den så stærkt eksperimentelt understøttede teori - kvantemekanikken - forekommer de fleste fysikere ret "ufornuftig/besynderlig". I Københavnerfortolkningen sker der noget absolut tilfældigt, når man måler på et kvantesystem. Systemet er først i en "superposition" af at være for eksempel flere steder på én gang (superposition er kun forståeligt i kvantemekanikken), og så måler man, og så er det pludselig kun eet sted, og det sted er tilfældigt. Fysikerne har forsøgt med mange spekulationer, mange verdensteorier (Everett), "skjulte variable", mit eget forsøg...... Dette sidste hænger sammen med den ide, jeg længe har talt om, at fremtiden skulle kunne influere fortiden og nutiden.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Torsdag d. 23. marts 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Søndag d. 26. marts. kl. 14.30.
DVD-eftermiddag*
Om besøgende udefra (optaget d. 3. marts 2009)

Sidste samtale med major H. C. Pedersen.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr. (inkl. te/kiks eller kage)
Mandag d. 27. marts 2017 kl. 19.30.
Sacred World Music Concert
Koncert ved Satyadev Braman
Du får en koncertoplevelse, du sent vil glemme. Satyadevs enorme hjertevarme, umiddelbare glæde og tilstedeværelse på scenen berører enhver helt ind i sjælen. Satyadev er musiker, yogalærer samt levende fortæller og budbringer af den indiske filosofi Vedanta. Han er vokset op i Kolkata, Indien og medbringer en dyb traditionel forståelse for Yoga-traditionerne, samt selve essensen, visdommen og kraften i de gamle mantraer. Satyadevs mission er at sprede de indsigtsfulde budskaber fra mantraerne, som har været værktøjer til spirituel selvrealisering gennem årtusinder.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.
Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30.
Ayurveda – et redskab til harmoni i krop, sjæl og ånd
Foredrag v. Lillian Abildgaard, terapeut, underviser og foredragsholder i mere end 30 år i Danmark og udlandet. Uddannelser og kurser inden for zoneterapi, astrologi, drømmetydning, teologi, teosofi, have- og labyrintterapi, samt afbalancering. Cand.mag. i religionsvidenskab og oldtidskundskab.
Ayurveda - videnskab om livet - et holistisk ”redskab”, der kan skabe harmoni og balance i krop, sjæl og ånd. Med oprindelse i Indien og praktiseret mere end 5000 år, lærer det os, at ethvert individ er unikt med sin egen konstitution, sammensat af de fem elementer æter, luft, ild, vand og jord, manifesteret som tre principper: Vata (æter/luft), Pitta (ild/vand) og Kapha (vand/jord). Den individuelle konstitution har indflydelse på liv og livsstil - kost, søvn, motion, samspil med omgivelser, job, interesser, følelser, intellekt og spiritualitet. Godt for en, kan være gift for en anden. Altså: ”Menneske kend dig selv”. Hvordan kan ubalance i elementerne kaste lys over fx, hvem får depression eller mavesår, og hvem får nervesmerter og tics? Hvordan kan vi forklare, at gode kostvaner alligevel giver forstoppelse eller diarré? Hvordan kan vi se på søvnløshed, over- eller undervægt? Hvordan bruges astrologien som hjælperedskab og/eller til at finde en rød tråd i den enkeltes historie?
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.


Torsdag d. 30. marts 2017 kl. 19.30.
Den røde tråd: Hvad er meningen med livet? - Irma Lauridsen fortæller om sit forfatterskab
Foredrag v. Irma Lauridsen, forfatter, foredragsholder, maler og brevkasseredaktør
Foredraget tager udgangspunkt i den nye roman ”Da jeg så dig”, der har et spirituelt tema - og den voldsomme oplevelse bag bogen. Irma fortæller om de bøger, der har betydet mest for hende, og om at ville have svar på alt. Krydret med sjove anekdoter og de tanker og spørgsmål, der fik hende til at skrive bl.a.: Hvordan bliver man mere ægte og autentisk, og hvad er meningen med livet? Hvad får en forfatter til at skrive både romaner, visualiseringsbøger, interviewbøger, børnebøger, digte og musik? Hvordan føles det at få 16 bøger udgivet første år? Selv at fotografere til bøgerne? At få en bog udgivet i Japan? At skulle holde foredrag, selv når livet går i stykker? Og kampene med journalister, der vil have det umulige... Kan en bog ændre sin forfatters liv totalt?
Mere om foredraget på www.irmalauridsen.dk
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.


Fredag d. 31. marts 2017 kl. 19.30.
Gralens mysterier, 1. del
Foredrag ved Svend Erik Ibsen Houlberg, naturlæge og uddannet heilpraktiker
Solvognen, månevogn og gralsskib. Nicodemus Evangeliet i okkultismens lys. De Nordiske Hertha mysterier.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 100 kr.

April 2017

Torsdag d. 6. april 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Søndag d. 9. april 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Torsdag d. 20. april 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Mandag d. 24. april kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Søndag d. 30. april 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.

Maj 2017

Mandag d. 1. maj kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Torsdag d. 4. maj 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Mandag d. 8. maj kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Søndag d. 14. maj 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Mandag d. 15. maj kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Torsdag d. 18. maj 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Søndag d. 21. maj 2017, kl. 10-17.
Slip en besættelse
Workshop v/ coach og forfatter Jens W. Pedersen
Har du svært ved at lægge en forelskelse fra dig? Forelskelser kan minde om at være besat. Hvis du har det sådan med en forelskelse, så kan du ikke få den person ud af hovedet – heller ikke selvom du egentlig godt ved, at han eller hun ikke er rigtig for dig. Workshoppen har fokus på, at håndtere de besættende tanker og følelser, så du hviler meget mere i dig selv. Målet er, at du kan lægge tankerne fra dig, lytte til fornuftens stemme og er mere tryg ved dig selv og egne følelser.
Link til tilmelding
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Pris: Ved tilmelding senest d. 30/4 koster workshoppen 675 kr. og derefter 825 kr.
Mandag d. 22. maj kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Søndag d. 28. maj 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Mandag d. 29. maj kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.

Juni 2017

Torsdag d. 1. juni 2017, kl. 19.00 - 21.00
Gabrielle Roths dynamiske bevægelsesmeditation
v/ Nina Ejlskov
5Rhythms®/Wave® er en enkel og fleksibel praksis, der kan praktiseres af alle. Eftersom der ikke er nogen specifikke rutiner eller bevægelser, vil du være i stand til at deltage i dit eget tempo, inden for din egen evne til at bevæge dig. Der vil gives grundlæggende undervisning i 5Rhythms®. Medbring gerne drikkevand og ifør dig tøj, du kan svede og bevæge dig i, evt. flere lag tøj, så det er nemt at justere i forhold til kropstemperatur. Dans barfodet eller i dansesko (ikke indendørs idræts-/sportssko). Ingen sokker på gulvet. Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter.
Facebook: mindfootness / Hjemmeside: www.ninaejlskov.dk / Tlf.: 41 41 28 82
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 125 kr.
Søndag d. 4. juni 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Søndag d. 18. juni 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Mandag d. 19. juni kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.
Søndag d. 25. juni 2017, kl. 10-17.
Forelsket i de forkerte
Workshop v/ coach og forfatter Jens W. Pedersen
Kommer du ud for de samme ting igen og igen, når du dater? Mange af os har fastlåste mønstre, når vi leder efter en kæreste. Vi forelsker os fx i dem, vi ikke kan få. Det kan også være, at du altid finder en, som behandler dig dårligt, eller at du slet ikke bliver forelsket. I løbet af seminaret får du mulighed for at kigge dit eget mønster efter i sømmene. Målet er, at du går hjem med din personlige recept på, hvordan du skaber forandring i dit kærlighedsliv.
Link til tilmelding
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Pris: Ved tilmelding senest d. 4/6 koster workshoppen 675 kr. og derefter 825 kr.
Mandag d. 26. juni kl. 19.30.
Meditationsaften
med Satyadev Barman
Mandagsmeditation med musiker, meditations- og yogalærer Satyadev Barman, som oprindelig kommer fra Kolkata, Indien. Han medbringer essensen, visdommen og kraften fra de gamle mantraer! Satyadev vil vise os vejen til den oprindelige mantrameditation. Han vil synge og lære os meditationer, så livet og glæden vil blomstre i vores hjerter!
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: 50 kr.

Juli 2017

Søndag d. 2. juli 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Lørdag d. 29. juli 2017 kl. 15-17.
Fernisering af maleriudstillingen "Journey"
En stor del af mine billeder bliver malet på rejser. Når jeg f.eks. befinder mig i Italiens skove eller Andalusiens bjerge, på en øde strand i Brasilien eller i Vejles smukke omegn, så opstår trangen til at udtrykke og videregive oplevelserne.
Mine billeder er ikke knyttet til et konkret geografisk sted, når jeg maler et træ f.eks. så er det syntesen af 1000 træer jeg har set, eller lyset der brydes i en solopgang, så er det summen af alle de solopgange jeg har oplevet.
Jeg arbejder lag på lag mens jeg forenkler billedet til en ekspressiv, næsten abstrakt form indtil det kompositorisk er i balance med sig selv. Selv om mine billeder nogle gange nærmer sig det abstrakte, så er naturen altid drivkraften, men det kan ikke undgås at det indre liv blander sig med indtrykkene fra omgivelserne og dermed skaber denne lidt drømmeagtige stemning.
Mit billedsprog er lyrisk impressionisme med et strejf af symbolisme, der stiller beskueren frit i sin tolkning til at finde sine egne imaginære landskaber og selv skabe sine egne eventyr.
Sted: Langøvej 533, 5390 Martofte
Entré: Gratis adgang!

August 2017

Søndag d. 6. august 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.
Søndag d. 20. august 2017 kl. 19.30.
OM Chanting
Lydhealing ved Madhupriya (Lene), Odense.
Lyd og vibration er essensen af al skabelse. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. OM er den højeste vibration, som findes til helbredelse af krop, sind og ånd. Kom og oplev OM Chanting, den kraftfulde gruppehealingsteknik, genindført af Sri Swami Vishwananda for at hjælpe menneskeheden i denne tidsalder. Genskab fred og harmoni i dig selv, naturen og hele verden. Heal dig selv, omgivelserne og Moder Jord! Varighed godt 2 timer.
Sted: Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.
Entré: foreslået donation: 50 kr.