SOLVOGNEN - Kunst og Filosoficenter

 

I DEN KOMMENDE SÆSON - efterår/vinter 2022

The French Connection spiller sange af nyere og ældre dato med et twist af jazz og gipsyswing.

The French Connection - spiller franske sange af nyere og ældre dato med et twist af jazz og gipsyswing. Du kan glæde dig til genhør med kendte franske sange og stifte bekendtskab med mindre kendte, skønne franske chansons. Vokalen fremføres af den herboende franske sangerinde Elisabeth Llopis, der akkompagneres af Finn Lindholm på guitar og Steen Munk Jørgensen på kontrabas. Trioen skaber med deres intense nærvær en autentisk fransk stemning, der oser af livsglæde og passion. Sammen med publikum føles det som stemningen på en parisisk café.

NICKY BENDIX

Musikken er åndfuld, inderlig, dramatisk og stærkt billedeskabende. Koncerten veksler mellem klare, smukke klaverkompositioner, filmiske lydbilleder og fabulerende improvisationer. En aften der byder på et rørende, smukt og dramatisk forløb, vævet sammen af musik af Nicky Bendix, skrevet til udstillinger, teater, dans og kunstfilm rundt om i verden. Nicky fortæller undervejs lidt om hvordan en komponist griber det an med at skabe musik til narrativer og billeder.

Nicky Bendix har i de sidste 30 år skrevet og opført musik til scene, dans, udstillinger og visuelle medier kloden rundt. Blev for få år siden headhuntet af SONY og signet som solokunstner på deres nye label Mind Music. Hans musik har på kort tid rundet 1,7 millioner streams.

PRATIBHA & HENRIK

Pratibha & Henrik

Pratibha og Henrik optræder med sange der hylder kærligheden, livet og medmenneskeligheden, og vil gerne invitere til fællesskab og samhørighed.
Pratibha har sunget og skrevet sange i årtier, udgivet flere CD'er, optrådt mange steder i verden med sange og workshops.
Henrik er uddannet på konservatoriet og spiller musik i flere genrer og på flere instrumenter.
En dyb interesse for musikkens evner som terapeutisk værktøj og katalysator for indre bevægelse er nu mundet ud i projektet Music for Humanity.

Pratibha: vokal, guitar, charango
Henrik: tværfløjte, piccolo, keyboards, percussion

Satyadev Barman

Sacred World Music Concert

Satyadev Barman

Med Satyadev får du en koncertoplevelse, du aldrig vil glemme. Satyadevs enorme hjertevarme, umiddelbare glæde og nærvær på scenen rører alle dybt inde i sjælen. Satyadev er en musiker, yogalærer, forfatter, kunstner ... såvel som en fortæller og budbringer af Vedantas indiske spirituelle filosofi. Han voksede op i Kolkata, Indien og bringer en dyb traditionel forståelse af de Yogiske traditioner, såvel som selve essensen, visdommen og kraften i de gamle mantraer og hellige lære. Satyadev er meget glad for at dele de indsigtsfulde budskaber fra sin tradition gennem smukke gengivelser af mantraer, historier og hans originale hjertesange.

Britta Kristensen & Peter Brusendorf

Britta Kristensen & Peter Brusendorf

I en blanding af god musik og ord åbner Britta Kristensen & Peter Brusendorff op og sætter ord på mange skønne gaver, der ligger på vejen til ligeværd, respekt og kærlighed i en relation. Musikken til at belyse emnet er udvalgt gennem de fyrre år, vi har tilbragt sammen som kolleger i musikken og som ægtefolk. Ordene er udvalgte af fyrre års samtaler, oplevelser og ikke mindst mere eller mindre dyrekøbte erkendelser og erfaringer. Musikalske dyk i mange genre fra Anne Linnet, Bob Dylan, Beatles, Shania Twain & Poul Krebs.

Mia Dalager

Mia Dalager

Den odenseanske Mia Dalager er et nyt skud på den danske musikscene. Med en fandenivoldsk attitude, ørehængende melodier og skarpe tekster har hun en unik lyd der læner sig op ad poprockens tendenser. Efter at have brugt 3 år i København på at finpudse sin musik, gæster hun ny sin hjemby med guitaristen Brage Thomsen, og sammen vil de lukke publikum ind i Mias univers af følelser i en akustisk og intim koncertoplevelse.

Heidi Svelmøe

Heidi Svelmøe

Sangerinde og sangskriver Heidi Svelmøe optræder med repetoir af original musik fra seneste albumudgivelse, samt med et par danske sange.

 

 

 

Aktuelt program

Klik på programmet for pdf-version

nsgade 7

Galleri Solvognen,

5000 Odense C

Se på KRAK

 

Langø

Galleri Solvognen

Langø, 5390 Martofte

Se på KRAK