// Single directive Clear-Site-Data: "cache" Solvognen - Oktober
SOLVOGNEN - Kunst og Filosoficenter
Forside
Åbningstider
Om solvognen

 

OKTOBER 2024

 

Hold øje med siden - mere kommer......

Under bygning

--------------------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 1. OKTOBER kl. 19.30

MARCUS RISGAARD MYHR om:

Den nye verdensreligion i vandbærerens tidsalder

Entré 150,-

Marcus Risgaard Myhr

Tro og videnskab, spændinger og konflikter mellem det gamle og det nye verdensparadigme

Vi vil i dette foredrag udforske spændingerne mellem det gamle og det nye verdensparadigme og hvordan denne konflikt vil transformere vores samfund over de næste 100 år i takt med at bevidstheden transformeres, mennesker vågner op og lysarbejdere inkarneres på jorden.
Kom med på en rejse ind i den ny tids bevidsthed hvor alternativ og konventionel medicin vil skabe en ny syntese med anerkendelsen af at tro, bevidsthed, lyd, frekvens, hellig medicin og naturmedicin kan heale og helbrede.
Hvor naturvidenskaben anerkender sjælens eksistens, hvilket allerede er veldokumenteret gennem forskning af børn der husker tidligere liv, nærdødsoplevelser og ESP-Eksperimenter.
Et af de vigtigste tegn på, at vi er på vej ind i den nye tidsalder er, at mennesker over hele kloden er begyndt at udvikle global og kosmisk bevidsthed og vi forstår at den klassiske historie om vores oprindelse skal revideres i lyset af opdagelsen af pyramider i atlanterhavet og 30.000 år gamle pyramider i Bosnien.
Mennesker udvikler efterhånden kosmisk forståelse i erkendelsen af, at UFO’er og ikke-jordiske væsner ikke bare er noget vi skal grine af, men er reelle, virkelige fænomener der fortæller os noget om vores galaktiske
fællesskab og fri energi der kan transformere vores verden for altid.
Og sidst men ikke mindst vil den ny tid transformere alle dogmatiske religioner indefra, når flere og flere mennesker indser, at den åndelige verden er en reel dimension og at formålet med religion er at forbinde os til vores åndelige og guddommelige kilde. At religioner ikke behøver at bekæmpe hinanden, da alle religioner er veje der fører tilbage til vores fælles guddommelige ophav.

Foredrag ved Marcus Risgaard Myhr
Cand. Mag. I Religionshistorie og psykologi.
Astro-Terapeut, Sexolog og Healer.
Underviser på den ny tids lysarbejderuddannelse og i den ny tids verdensreligion.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

---------------------------------------------------------------------

TORSDAG den 3. OKTOBER kl. 19.30

PETER H. FOGTDAL om:

Hvad er et menneske og hvor kommer vores personlighed fra?

Entré 200,-

Peter H. Fogtdal

Hvad er et menneske, og hvor kommer vores personlighed fra? Det er temaet i Peter H. Fogtdals foredrag og i hans seneste roman/sjælememoirer, Klokketårnet i Piacenza.

Er arv og miljø virkelig den vigtigste måde at forstå os selv på? Den traditionelle videnskab kan kun give os en del af svaret. Mysticismen, åndsvidenskaben og reinkarnation må med ind over, før vi kan forstå noget som helst om hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Så kom og lyt til et tankevækkende, provokerende og morsomt foredrag om kiksede DNA-tests, regressioner tilbage til tidligere liv og troen på, vi alle sammen er sjæle, som har rejst i tid og rum i millioner af år.

Peter H. Fogtdal er forfatter til femten bøger, heriblandt bestsellerne Zarens dværg, Lystrejsen, Drømmeren fra Palæstina, Flødeskumsfronten og astrologibogen Kan man træde på en Vandmand, der gik i otte oplag. Han har boet i USA siden 2010 og har holdt foredrag over hele verden.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

------------------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 8. OKTOBER kl. 19.30

LOUISE HOLST DISSING:

Hvad er det bedste der kunne ske? (1)

Entré 200,-

Louise Holst Dissing

Louise inviterer på 2 forskellige aftner, der kan opleves enkeltvis eller som en samlet helhed. Hun tager dig med ind i det kosmiske hav, hvor balancen mellem menneskelighed og åndelighed åbner for healende opløftende indsigter. Det er Vandbærerens Tidsalders Energier som tages i brug og italesættes denne særlige aften. Hun viser dig veje, skabt i egne erfaringer fra bl.a. healing af fysiske skader og spirituel healing via nærdødsoplevelse. Hun kender til steder i bevidstheden, hvor lyset trænger særligt dybt og healende ind. Hendes fremlæggelse af eget samarbejde med den “bevidsthed/lys-dimension” vi bliver påvirket af de næste 2000 år, giver et nærvær og en ro, som vil kunne mærkes.
Vi bliver på en måde mere bevidste nu om stunder, og begynder at kunne lære, at få ting til at ske: foredragets omdrejningspunkt.
Det handler om brug af den medvind og resource “tiden har med til os,” til at skabe for os selv og i virkeligheden omkring os.
Temaerne for denne aften er:
-At få det bedste til at ske.
-Den fysiske krops raskhed. Hvordan man healer sig selv.
-Universel energi og sammenhængen med den enkelte og det samlede hele.
-Livet som spejl, hvordan holder man sit fokus?

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

--------------------------------------------------------------------

ONSDAG den 9. OKTOBER kl. 19.30

DYVEKE:

Musik fra, Da farmor var dreng!

Entré 150,-

Dyveke

Så gæster DYVEKE igen Solvognen – denne gang forstærket med kontrabassisten Olav Gudnason.
Gruppen har specialiseret sig i gamle danske revy- & filmsange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne, så det vil ikke skorte på nostalgi, hygge samt gode melodier og tekster.
Dyveke tilfører sangene nyt liv i form af vokalharmonier, nye arrangementer og en anderledes instrumentering, men ikke mere end man nemt kan synge med på f.eks. ”Man binder os på mund og hånd”, ”Når der kommer en båd med bananer” og ”Maggidudi og jeg”? …… og skulle der være stemning for en lille svingom, er det også muligt.
DYVEKE består af
Torben Warncke på ukulele, guitar, melodica og sang, Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo og sang, Olav Gudnason på kontrabas.

Entreen er incl. et glas hvidvin!

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

-------------------------------------------------------------------

FREDAG den 11. OKTOBER kl. 19.30

HEIDI ELISABETH HANSEN:

Et liv med spændende overnaturlige spirituelle og paranomale oplevelser

Entré 100,-

Heidi Elsisabeth Hansen

Heidi har gennem hele sit liv frem til i dag, haft utallige spændende og livsbekræftende oplevelser indenfor spøgelser, UFOs/aliens samt oplevet mirakler og indgriben fra Gud og budskabet om den ubetingede kærlighed til alt. En rejse ud i det ukendte fra helt lille pige til den modne dame hun er i dag. Mange har bedt hende skrive bøger inklusiv Gud, så alle kan få glæde af oplevelserne. Fra sin første oplevelse med Gud som lille baby, da hun blot var 6 måneder gammel, samt oplevede sin første kontakt med UFO, da hun blot var 4- 5 år gammel. En oplevelse med et spøgelse som spærrede hende adgang til hendes bror i kælderen i et hjemsøgt hus; at blive kaldt ud og fjerne ånder; redde sin søn fra døden samt fandt en forsvunden ung lettere retarderet mand. Gik tur alene med familiens hund, da hun var mellem 7-9 år gammel, hvor de begge fik sig noget at en forskrækkelse. Derudover en unik oplevelse, hvor en alien faktisk reddede hende og hendes søn fra en ildebrand, der kunne være opstået i lejligheden. En nylig afdød person, der søgte kontakt og ville ses til en oplevelse sammen med sin tvillingsøster, hvor søsteren troede hun talte med Heidis søn per telefon, men det var det ikke og meget mere.
Hun ved igennem sine mange oplevelser, at vi er alle et og indeholder de samme komponenter som er allevegne i universet. Det bliver en historiefortælling af flere af hendes oplevelser inden for de 3 kategorier: Gud, UFO/aliens og spøgelser. Hun har valgt et udsnit på 22-23 oplevelser fra de tre kategorier i alt, som hun gerne vil dele med publikum.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

-------------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 15. OKTOBER kl. 19.30

CARSTEN MORTENSEN:

Hvem styrer verden - og hvor kommer New Age fra?

Entré 100,-

Carsten Mortensen

Hvad er grunden til at alle verdens store ledere og konger kommer til Paven og kysser?
En aften som forhåbentlig kan bringe lidt klarhed over sammenhængen.
Kom og hør om den historiske udvikling i Verden på en måde som du antagelig ikke har hørt før - og sikkert heller ikke kommer til, i hvert fald i medierne!
Der er altid en anden udlægning af de faktiske begivenheder end du almindeligvis får serveret.
Denne aften vil indeholde Historie, Jesuitter, Frimureri, Den Romersk-katolske kirke, Reformationen, Amerikas grundlæggelse samt Illuminati.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

---------------------------------------------------------------------

TORSDAG den 17. OKTOBER kl. 19.30

TANJA FIEVÈ ESKESEN om:

At være Vølve

Entré 150,-

Tanja Fieve Eskesen

Lige så længe der har været mennesker, har der været vølver. Det er en urgammel måde at være til stede i verden på. Men hvad er det at være vølve? Og hvad har den urkvindelige visdom til os og hvad kan den lære os – i dag? Og hvad betyder det, at alt er handlinger af Kraft?
Tanja vil denne aften fortælle lidt om at være Vølve.
Vølver har forskellige evner, fordi alle evner er udsprunget af kombinationen af den indre kraft og det menneskelige felt. Nogle er spådoms kyndige, andre kan noget særligt med urter og kroppens helbredelse, runer eller noget helt andet. At være Vølve er ikke bundet til kønnet, men til den urkvindelige visdom - dvs at mænd også kan være Vølver, hvis forbundetheden til den kvindelige del i dem er stærk nok.
En af Tanjas evner er at kunne se ind i mennesker. Hun kan se gennem lagene og lytte til sjælen. Tanja har en evne til at sanse, hvor et menneske er såret og kraften løber stærkt. Det betyder, at kraften kan kropsliggøres og udleves, når sårene bliver mødt med nænsomhed og kærlighed.
Tanja Fievé Eskesen er Vølve, seer og forfatter til 7 bøger – bla ’Kællingens Bog’ og ‘Krigerens Bog’ og har lavet flere podcast.
Se mere på tanjaeskesen.dk

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

--------------------------------------------------------

TORSDAG den 24. OKTOBER kl. 19.30

TANJA FIEVÈ ESKESEN om:

Livsfaser: Pige, Moder, Kælling - Dreng, Kriger, Magiker

Entré 150,-

Tanja Fievé Eskesen

En aften om livsfaser, urkraft og de overgange og porte, der ligger i livet for såvel kvinder som mænd.
Hvilke kræfter, talenter og muligheder er på spil og hvordan ændrer for eksempel kreativitet, spiritualitet og seksualitet sig gennem livet? Hvad sker der i puberteten, når man bliver mor eller far, rammer overgangsalderen eller bliver ældre? Hvilke faldgrubber er der og hvad sker der, hvis vi ikke kun kæmper imod, men læner os ind i forandringerne uanset hvad alder vi har? Hvad har hastighed med det hele at gøre? Og hvordan kan en bevidsthed om livsfaserne gøre kærligheden i et parforhold stærkere?
Tanja Fievé Eskesen er Vølve, seer og forfatter til 7 bøger – bla ’Kællingens Bog’ og ‘Krigerens Bog’ og har lavet flere podcast.
Se mere på tanjaeskesen.dk

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

------------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 29. OKTOBER kl. 19.30

MARIA "HYLDEMOR" :

Gå mørket i møde...

Entré 200,-

Maria Hyldemor

Mørket der svøber sig om os, når vi træder igennem vinterens port, er et ældgammelt ur-mørke. Det synger til vores sjæl, at det er tid til at gå langsomt. At det er tid til at hvile, lade op og restituere. Tid til at næres og styrkes. Men det fortæller også om skaberkraften, for mørket er myternes land. Mørke er det frugtbare ophav til livets begyndelse. Mørke er potentiale. Og en fantastisk og nødvendig del af livets kredsløb.
Når vi kommer til årets mørke måneder, er vi i den industrialiserede verden vant til blot at tænde mere lys og fortsætte i samme tempo som før. Unaturligt og stridsomt for vores kroppe. Træder vi i stedet ud af lyskredsen og lytter til naturens visdom; ser træerne slippe deres blade og samle deres kraft i rødderne. Så bliver vi mere opmærkesomme på naturens eget væsen; den oprindelige kraft, og så fortæller solens lys og nattens mørke selv om behovet for at drosle ned. Om behovet for ro og for at styrke hver eneste lille celle i vores krop.
Maria “Hyldemor” fra Hyldemors Have vil denne aften fortælle om vintermørket og hvordan vi kan møde det som en ven og vejleder og vi ser på, hvordan vi ved at følge naturens gang, kan blive “genindsat” i det store kredsløb og skabe mere harmoni i vores levede liv.
Om:
Maria Lisette Jacobsen, kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor, udmærker sig ved sin ligefremme, levende og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet.
Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er hun i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit enestående liv som moderne, klog kone.
Foto credit: Amelie Sachs

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

------------------------------------------------

 

Aktuelt program

Klik på programmet for pdf-version

Nyt Programnsgade 7

Solvognen KronprinsensgadeGalleri Solvognen,

Kronprinsensgade 7

5000 Odense C

Se på KRAK

 

Langø

Galleri Solvognen

Langøvej 533, 5390 Martofte

Se på KRAK