// Single directive Clear-Site-Data: "cache" Solvognen - September
SOLVOGNEN - Kunst og Filosoficenter
Forside
Åbningstider
Om solvognen

 

SEPTEMBER 2024

------------------------------------------------------------

TIRSDAG den24. SEPTEMBER kl. 19.30

KARL JØRGENSEN om:

Martinus' kosmiske symboler.

Entré 100,-

Karl Jørgensen

Martinus brugte sit liv på at forklare livsmysteriet for os, manifesteret i form af en logisk opbygget analyserække. Hovedværket, Livets Bog, er livsmysteriets løsning i form af disse analyser. Martinus lavede også en række farvelagte tegninger - symboler. Han sammenlignede symbolerne med landkort, ligesom farverne på et landkort symboliserer f. eks. forskellige højder, således symboliserer farverne på Martinus’ symboler forskellige åndelige realiteter. Symbolerne kan altså på denne måde gøre ikke-synlige realiteter tilgængelige for fysisk sansning, og derved give os et indblik i de kosmiske livslove førend vi selv har kosmisk bevidsthed. Vi vil i foredraget se på betydningen i Martinus’ symbolik og se på nogle af symbolerne.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

---------------------------------------------------------

TORSDAG den 26. SEPTEMBER kl. 19.30

TERESA THANNING om:

Den Feminine Vej

Entré 200,-

Teresa Thanning

Glæd dig til at høre Teresa Thaning fortælle om en ny forståelse af det feminine, som kan skabe en helt ny retning for dit liv.
Gennem en stærk og usædvanlig indre rejse fik Teresa Thaning en helt unik indsigt i menneskets mulighed for at erfare en skjult indre kraft, som transformerer os og giver ulighed for at opleve en helt ny styrke og glæde i livet.
Teresa Thaning giver i foredraget et helt nyt perspektiv på hvad det feminine er.
Et perspektiv som radikalt skiller sig ud fra den gængse forståelse af det feminine og hun fortæller om hvorfor den feminine energis opvågning i os er afgørende for vores liv og fremtid på Jorden.
Kom og hør om Teresa Thanings nye bog Den feminine vej og hvordan tiden er til, at den feminine energis enorme potentialer igen vågner i mennesket og hvordan vi vækker denne kraft i os til live.
Teresa Thaning er cand. mag og har en mastergrad i psykologi. Hun er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter til fire bestseller-bøger og foredragsholder med formidling i øjenhøjde.

KØB dine billetter her (Place2Book i nyt vindue)

----------------------------------------------------------------------

 

Aktuelt program

Klik på programmet for pdf-version

Nyt Programnsgade 7

Solvognen KronprinsensgadeGalleri Solvognen,

Kronprinsensgade 7

5000 Odense C

Se på KRAK

 

Langø

Galleri Solvognen

Langøvej 533, 5390 Martofte

Se på KRAK