SOLVOGNEN - Kunst og Filosoficenter
Forside
Åbningstider
Om solvognen

 

SEPTEMBER

Tirsdag den 20 september kl 19.00 (obs: kl. 19! )

DEVA TALASI & SUDHA med:

JÆVNDØGNS CEREMONI OG KONCERT MED DEVA TALASI & SUDHA

Entré 200,-

Deva & Sudha

En aften med guidet meditation af Deva Talasi og mantra koncert med Sudha.
Deva Talasi er en 63 årig erfaren spirituel guide, ceremoni leder og workshop facilitator, med speciale i at åbne menneskers hjerte, hvor sang, musik og dans er et af hendes vigtigste redskaber.
Hun arbejder intuitiv og kreativt, og er i denne tid en af jordens “jordmødre”, der holder space for at føde den nye bevidsthed på jorden, og hjælper mennsker i kontakt med deres hjertes visdom og integrering af sjæl, krop og hjerte..
Deva Talasi er mest kendt for hendes åbnenende Heartdances og spirituelle bryllupper, både de indre og ydre..
Hun var grundlægger og leder af Living Heart Temple i København og er nu “The Gudian“ af Frejas Sal Sanctuary på Langeland, hvorfra
hun guider space for New Earth wisdom ..
Sudha har i de sidste 20 år delt sin passion for sang og meditation på talrige festivaller, konferencer, retreats og koncerter verden over.
På sine mange rejser rundt om i verden har hun samlet inspiration fra diverse kulturer, og har opdaget at lige meget hvilket sprog folk synger på, er det samme følelse vi alle længes efter. Følelsen af at være forbundet - forbundet til sit vores eget hjerte, til hinanden og til noget større end os selv.
Det er dét hun giver mulighed for gennem sine koncerter og workshops.
Sudha har siden 2004 udgivet tre solo albums og har indsunget vocal for en lang række af andre kunstnere.
Udgivelser. 2004, Planet Love - 2007, Sharanam - 2014, In Her Name. Alle tilgængelig på diverse streamingtjenester.

KØB dine billetter her (place2book)

-------------------------------------------------------------------

Torsdag den 22 september kl 19.30

SISSE ELKÆR, psykolog & forfatter med foredraget:

VEJEN VÆK FRA NARCISSISTEN

Entré 150,-

Sisse Elkjær

Narcissister gemmer sig bag en facade af normalitet, mens de i virkeligheden spiller et psykologisk magtspil, hvor de bruger deres medmennesker som marionetdukker.
På selvisk og egoistisk vis jagter de opmærksomhed, sex, penge, dominans og udnytter deres omgivelser. De mangler empati, og vil gøre hvad som helst for at få magt, styring og kontrol over deres offer, kun for egen vindings skyld, de opgiver aldrig kampen for at få deres vilje.
De påfører deres relationer skyldfølelse og skam ved at misbruge deres følelser, empatiske evner, sårbarhed og frygt for afvisning.
De føler sig berettigede til at kritisere deres relationer på nedladende vis og ydmyger dig på det personlige plan, som ødelægger dit selvværd, men omvendt tåler de ikke selv nogen form for kritik, de er grænseoverskridende og styrer deres omverden med frygt og trusler, de vil udfordre dig og give dig dårlig samvittighed, hvis du overhovedet forsøger at sætte en grænse over dem.
Narcissister programmerer dig over tid, til at tro du er værdiløs, når de ingen andre kilde har til magt, bruger de følelsesmæssig manipulation for at opnå kontrol og styring. over dig. Det bruges til at få ret og gennemtrumfet deres vilje.
Narcissister skruer deres charmerende ansigt på og skjuler deres sande hensigter. I virkeligheden har de ikke tiltro til andre end dem selv og
det er ganske få mennesker de knytter sig til.
Med andre ord har de udfordringer med tillid til omverden, hvis de først har knyttet sig til dig, vil de nedbryde dig og sikre sig, at du ikke forlader dem, hvilket føles som en ubærlig krænkelse for dem, hvis du slipper ud af deres klør eller magtspil, de har manglende tolerance over for din beslutninger og afvisninger.

Foredrag ved psykolog og forfatter Sisse Elkjær

(Bogen: VEJEN VÆK FRA NARCISSISTEN er Sisse Elkjærs hudløst ærlige fortælling om et stormfuldt møde med en narcissist. Bogen kan købes her denne aften.)

KØB dine billetter her (place2book)

----------------------------------------------------------------------------

Tirsdag den 27 september kl 19.30

SVEND ERIK IBSEN HOULBERG foredrag:

Hvad er det der sker med verden lige nu?

Entré 150,-

Svend Erik Ibsen Houlberg

Er vi i en global opvågning, eller er vi midt i et kup arrangeret af okkultister og loger?
Svend Eriks svar på begge spørgsmål er et ja. Kom og hør om hvordan tingene skred ud, allerede i det gamle Atlantis, og om at der stadig er høje væsener der kan påkaldes, i kampen mod mørkets broderskaber.
Foredraget er længere end normalt, hvorfor der er indlagt to pauser undervejs.
Foredrag ved Svend Erik Ibsen Houlberg, som er naturlæge og uddannet heilpraktiker. Han har beskæftiget sig med okkultisme og åndsvidenskab siden sit 9. år og er aktiv i mange alternative sammenhænge.

KØB dine billetter her (place2book)

------------------------------------------------------------------

Torsdag den 29 september kl 19.30

JØRGEN BRAREN LAURITZEN foredrag:

HIMLEN ÅBNER SIG - VI ÅBNER OS.

Entré 150,-

Torus

Mødet med den levende Gud - Kristi tilsynekomst i vor tid!

Vi lever i tiden, hvor den levende Gud vil træde frem for menneskene.

Den kosmiske Kristus, som vi finder under forskellige navne i de store verdensreligioner, vil åbenbare sig for menneskene. Vi bliver øjenvidner som de første apostle for 2000 år siden.

I foredraget beskriver jeg mit eget intense møde med den levende Kristus, den nye tidsalder, Sandhedslysets Æra, der startede år 1900 samt Kristi objektive tilsynekomst i sit opstandne æteriske herlighedslegeme, og hvordan vi forbereder os til den moderne mysterieindvielse: det intense møde med gudemennesket Jesus Kristus.

Vi har i den grad brug for en vågen åndsvidenskab, der sætter fokus på denne den vigtigste spirituelle begivenhed i vor tid, som hjælper os med at integrere det numinøse møde med Gud.

KØB dine billetter her (place2book)

-----------------------------------------------------------

Fredag den 30 september kl 19 :

Aktivkredsen mødes til film / kaffe / the / kage

------------------------------------------------

 

Aktuelt program

Klik på programmet for pdf-version

Nyt Programnsgade 7

Solvognen KronprinsensgadeGalleri Solvognen,

5000 Odense C

Se på KRAK

 

Langø

Galleri Solvognen

Langø, 5390 Martofte

Se på KRAK